Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Factory Of Angst:Task Namerf A.K.A. Scott Harlowe and Stevenson Sedgwick A.K.A. Bones McAngst


Άλλο ένα συγκρότημα αγνωστίδικο(γνωστή είναι και η Βέρα Λάμπρου δεν είναι μειωτικός ο προσδιορισμός...)που θα ασχοληθώ είναι οι Factory Of Angst.
Κοιτούσα στο download.com διάφορες μουσικές μια εποχή που ψαχνόμουνα μουσικά.Τσεκάρω και στη goth κατηγορία (υποκατηγορία της indie).Είχε κάποια groupάκια που μπορούσες να καταβάσεις δωρεάν.Έτσι και εγώ κατέβασα διάφορα μαζί και τραγούδια από τους Factory Of Angst.
Έτσι καθόμουν την επόμενη μέρα και άκουγα αυτά που είχα κατεβάσει.Αυτό το group μου άρεσε...Δεν παίζουν καθαρό goth , δηλαδή είναι περισσότερο industrial μπορώ να πω , με ψιλοσκοτεινές μελωδίες και στίχους goth υπόθεσης.Παραγωγή ερασιτεχνική , δηλαδή αν είχαν μπει σε καλό studio θα είχαν σαφέστατα καλύτερο αποτέλεσμα(ένα παιδί μου είπε ότι ακούγονται σαν να έχουν ηχογραφήσει στην τουαλέτα).
Δεν είναι γνωστοί γενικά,έχουν σελίδα στο myspace πάντως όπου μπορεί κάποιος να κατεβάσει και να ακούσει τραγούδια τους.Το συγκρότημα έχει έδρα στη Καλιφόρνια και ό τραγουδιστής κάπου ήταν πιο πριν αλλά δεν σκοτώνομαι να το βρω τώρα.Αυτό που έχει σημασία είναι ότι σε κάποιον που αρέσει αυτό το είδος μουσικής αξίζει πραγματικά να δοκιμάσει να ακούσει τους Factory Of Angst.
Άρεσαν στη Γιάννα πάντως γενικά (ποια είναι η Γιάννα ρε???).΄Παραθέτω τέλος στίχους του συγκροτήματος για μια πρώτη μυρωδιά:

Sometimes I would climb down the witch's tree.
Evil fog rolled in from the moon,
crept past my tail like a spell.
Eyes glowing like tiny fires from hell.

Walking past the juggler.
Shadows cast daggers on the wall.
Candle light cuts though me.

Some nights I would curl in a little ball
and sleep on the steps of the church.
Then banish with the morning sun
and the Padres scornful gaze
and go hissing into the fog of an early haze.

Some days I would scratch the eye
of a fisher as he was passing by
and take his prize with a selfish pride.
Find a bush to hide behind.
Lie and sleep and wait to die.

Δεν υπάρχουν σχόλια: